Hirdetés

JAVAsolnánk...



|

Hirdetés

Alul valami Javát akar tölteni, de valami miatt nem sikerül elindítania az alkalmazást a böngészőben. Jelenleg Windows XP-t használok. Telepítsem újra az Internet Explorert?Az Explorer újratelepítésével nem fog megoldódni a probléma. A háttérben a Microsoft és a Sun pereskedése áll, amelynek a következményeit a felhasználó szenvedi meg - ugyanis a jogi procedúra eredményeképpen a Javát a Microsoft nem tette bele a Windows XP eredeti kiadásába. Ahogyan a per folytatódott, a változás szeleit lehetett érezni: az SP1-es (Service Pack 1) csomag már tartalmazta ezt a kimaradt funkciót. De sajnos nem ért véget a tárgyalás, mert az SP1a-ból ismét kivették. Ezt a ki-be rakosgatást szinte már senki sem bírta követni, ezért egy másik irányban szükséges elindulnunk. Elsőként javasoljuk a Windows XP SP1 javítócsomag telepítését (nem az SP1a-t!).

Két másik alternatíva is kínálkozik: vagy a Microsoft Virtual Machine-t tölti le, vagy a Sun-féle Javát. Előbbit a http://www.microsoft.com/hun letöltési oldalán, utóbbit pedig a www.sun.com címről szerezheti be. Azért ajánlottuk az SP1-es telepítését, mert ott már választani lehet a két Java-motor között, így azt használhatja, amelyik a szimpatikusabb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.