Hirdetés

Javítsuk meg az Internet Explorert!



|

Hirdetés

Azóta egyes oldalakon megakad az Internet Explorer, és szkripthibákra figyelmeztet. Korábban nem volt semmi probléma ezekkel az oldalakkal, most viszont nem tudom megtekinteni őket. Hogyan javíthatnám ki böngészőmet?A reklám- és kémprogramok, valamint a vírusok sokszor még eltávolításuk után is maradandó nyomot hagynak a rendszerben. Valószínűleg ezért nem működik megfelelően az Internet Explorer. Egy ügyes programozó elkészítette a javítást, amit egy gombnyomással elvégezhetünk. Az IEFix nevű programot a hopp.pcworld.hu/1137 címről tölthetjük le. Használata nagyon egyszerű: elég csak megnyomnunk az Apply gombot, majd a Windows telepítőlemezét behelyeznünk, és a program teszi a dolgát. A rendszer újraindítása után máris helyreáll a rend. Másra is használhatjuk az IEFixet: az Internet Explorer alapértelmezett beállítására rákérdező ablakot hívhatjuk vele ismét elő az alsó nagy gomb megnyomásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.