Hirdetés

Jó évet zárt az iWiW



|

A regisztrációk száma közelít a két millióhoz.

Hirdetés

A T-Online Magyarország tulajdonában lévő iWiW közösségi oldal életében kiemelkedő jelentőségő volt a 2006-os év. A portálon regisztráltak száma az elmúlt évben korábban nem tapasztalt mértékben növekedett; míg a felvásárlás napján közel 640 000 regisztrált felhasználóval rendelkezett, addig januárra ez a szám 1,7 millió főre duzzadt.

 

Az oldal látogatottsága kiemelkedő volt, ami folyamatos növekedést követően év végére dobogós helyezést jelentett - a Webaudit adatai szerint december 30-án és január 1-jén az egyedi látogatószámot tekintve az iWiW második helyre került. A közösségi portál egyedi látogatottsága stabilan meghaladja a hétszázezret. Míg a tavalyi áprilisi akvizíciókor az iWiW használói között a rendszer 35 milliónál több kapcsolatot tartott nyilván, mára ez a szám meghaladja a 162 milliót. Tavaly a T-Online Magyarország Zrt. több mint 200 milliós árbevételt generált az iWiW reklámfelületeinek értékesítéséből, amely a korábbi adatokkal összevetve szintén kiváló eredménynek mondható. A sikerben közrejátszott, hogy az oldalon található szolgáltatások száma növekedett, illetve az év során számos, a felhasználói igényeket még jobban kielégítő fejlesztést hajtott végre.
A legújabb szolgáltatás közé tartozik a nemrég elindított „Kedvmutató”, amely mérhetővé teszi a felhasználók pillanatnyi hangulatát. Különlegessége, hogy a napi, a havi és az éves statisztikák mellett csillagjegyekre, illetve korosztályokra lebontott hangulatstatisztikák is megtekinthetők. Az eddigi mőködés során tapasztalt pozitív hangulati rekord karácsony napjaira esett.

 


Az iWiW látogatók kényelmét szolgálja, hogy decemberben a kereső funkció tovább finomodott. Ennek köszönhetően már nem csak a regisztráltak között, hanem a fórumokban, illetve az apróhirdetésekben is lehet kutatni, illetve az „összetett keresés” funkció segítségével célzott keresést lehet végrehajtani az ismerősök között, így lényegesen egyszerőbbé válik akár egy friss ismerős vagy régi osztálytárs felkutatása. A közösségi jellegét kihasználva az iWiW – az e-spell fordítóirodával közösen – immár harmadik alkalommal karácsonyi használt ruhagyűjtést szervezett, amely keretében rendkívül sok felhasználó juttatta el használt, de még jó állapotban lévő ruháját a megjelölt győjtőhelyre. A meghirdetett program keretében beérkezett több mint egy teherautónyi ruha a Menhely Alapítványhoz került.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.