Hirdetés

Jó kis trükköket tud a JVC új kamerája



|

A gyártó új kamerája jófajta tulajdonságokkal rendelkezik.

Hirdetés

A JVC bejelentette a GC-PX10 jelű hibrid kamerájának piacra dobását, mely a cég által FALCONBIRD-nek nevezett technológia által igen gyors sebességgel tud 12 megapixeles képeket rögzíteni, és Full HD 1920x1080/60p-s videókat rögzíteni, 36 Mbps tempóval. Ami azonban sokkal figyelemre méltóbb, az a 60 kép/másodperces fotó sebesség, valamint az igen meggyőző, 300 képkocka/másodperces videó felvétel, high-quality minőségben, szuper lassú mozgás elérése érdekében.

Akinek pedig mindez nem lenne elég, annak ott van a 8.3 megapixeles állóképek rögzítésének lehetősége, videofelvétel közben. A GC-PX10 1/2.3" 12.75 megapixeles CMOS szenzorral rendelkezik, Konica Minolta HD lencsével. Hátoldalán háromhüvelykes érintőképernyős kijelző foglal helyet, melyen a képstabilizátorral csendesített fotók, vagy videók tekinthetőek meg.

A 10x-es optikai zoom mellett 64x digitális áll rendelkezésünkre a képek elpixlesítésére, a sötét helyzetekre pedig ISO6400-as érzékenység siet segítségünkre. Csatlakozások terén találunk mikrofon kimenetet és fejhallgató bemenetet, HDMI-t, a beépített memória 32 GB méretű, melyet SDXC/SDHC/SD kártyákkal bővíthetünk, de csak akkor ha kicsengettük a 899.95 dolláros vételárat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.