Hirdetés

Jöhetnek a fizetős YouTube tartalmak



|

A videómegosztó oldal a jövőben támogatni fogja a fizetős közvetítéseket.

Hirdetés

A YouTube dominál az internetes videómegosztás piacán, de az élő adások közvetítésének lehetősége még alig lett egy éves, és csak a partnerek számára elérhető. A születésnapot megünnepelve, a YouTube bejelentette, hogy a jövőben lehetőséget adnak majd a videósoknak tehetségük aprópénzre váltására. A közvetítéseiket megszórhatják reklámokkal, de akár fizetőssé is tehetik a folyamot. A YouTube blogjában már egy kis leírást is találunk a fizetős csatornák beindításához. A videó óriás már kísérletezik a rendszerrel, próbál megszerezni más, nagyobb szórakoztató műsorokkal foglalkozó szolgáltatókat.

 



A rendszert már használók számára, születésnap alkalmából egy bővített analytics funkcióval és egy új, partnerek számára ingyenesen letölthető live stream szoftverrel kedveskednek a fejlesztők. A program megkönnyíti a vágó munkáját, könnyebbé válik a váltás a hang és videó sávok között, könnyedén bedobálhatunk be képeket és effekteket műsorunkba az új alkalmazással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.