Hirdetés

John McAfee ingyen feloldja az iPhone titkosítását



|

A feladatot ráadásul 3 héten belül megoldja az FBI-nak.

Hirdetés

A kikódolásra váró iPhone 5C, az FBI és az Apple sztorija óriási méreteket öltött, és gyakorlatilag az összes nagy tech cég az Apple mögé állt, azt szorgalmazva, hogy ne legyenek hátsó kapuk a rendszerekben. 

Hirdetés

Az amerikai hatóságoktól érkező egyre nagyobb nyomást és a titkosítási kérdéseket azonban valaki egy csettintésre megoldaná: ő John McAfee. 

McAfee stílusosan és szokásosan reagált az ügyre, és azt mondja, ingyen feloldja a terrorista iPhone-jának a kódolását, és így a hatóságoknak nem kell többé hátsó ajtókat követelniük. 

A nemrég elnöki címre pályázó McAfee nyílt levelet írt az FBI-nak, amelyben ajánlatot is tett a kikódolásra. 

McAfee social engineering útján, 3 héten belül oldaná fel a zárolást. Azt is hozzátette, hogy ha kételkednek a képességeiben, akkor keressenek csak rá a "cybersecurity legend" kifejezésre, és meglátják, hogy kinek a neve ugrik fel a legelső helyeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.