Hirdetés

Jön a Google mobilinternete és a GeForce GTX Titan X - heti hírösszefoglaló



|

Mobilszolgáltató lesz a Google, megszellőztették az NVIDIA csúcskártyáját - heti hírösszefoglalónk.

Hirdetés

Hirdetés

A csúcsmobilok és a Mobile World Congress

Az idei Mobile World Congress sok érdekességet tartogatott, de természetesen a legnagyobbat a Samsung és az HTC új zászlóshajói szóltak. A One M9 nem változott sokat, de remek készülék, a Galaxy S6 megújulása és pozitív visszajelzései azonban még erősebbek voltak. Az MWC-n bejelentett új okostelefonokról itt találjátok az összefoglalónkat, míg magáról a rendezvényről (és az érdekes kütyükről, okosórákról) ide kattintva érhetitek el

 

Remek lett a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge

 

Mobilszolgáltató lesz a Google

A Google megerősítette azokat a pletykákat, amelyek szerint a webóriás virtuális mobilszolgáltatót indít a közeljövőben. A szolgáltatás Amerikában indul el elsőként, és túl sok részletet még nem tudni róla. Most úgy tűnik, hogy inkább adatközpontú megoldást tesz le az asztalra a Google, vagyis a hangsúlyt a Wi-Fi-re és a mobilinternetre fektetik. 

 

Jöhet a Google-féle mobilnet

 

Hamarosan a Spartanból lehet böngészni

Új videón bukkant fel a Microsoft Spartan böngészője, amely a Windows 10-ben lesz honos. Jelenleg úgy tudni, hogy a hónap végén érkező előzetes buildben már az átlagfelhasználók is megkapják a redmondiak új szoftverét, tehát hamarosan lehet kezdeni az otthoni teszteléseket. 

 

Vajon megszorongatja a Chrome-ot és a Firefoxot?

 

Jön az NVIDIA GeForce GTX Titan X

Az NVIDIA úgy döntött, ideje megszellőztetni a következő csúcskártyáját, amely a fogyasztók számára elérhető abszolút legjobb grafikus vezérlőt jelenti. A videokártya neve GeForce GTX Titan X lesz, de az NVIDIA sajnos még nem tette nyilvánossá a specifikációit. Annyit azért már lehet tudni róla, hogy egy Maxwell GPU lesz a belsejében, azt pedig 12 gigabájtnyi VRAM egészíti majd ki. Természetesen nem lesz olcsó mulatság, ha valaki ilyet szeretne a gamer PC-jébe, akkor 1000 dollárnál is többet kell majd fizetnie a csúcskártyáért. 

 

Az biztos, hogy drága lesz

 

A Huawei gyárthatja a következő Google Nexus okostelefont

A Google általában mindig más partnert választ a következő Nexus okostelefonjának a gyártásához. A hírek szerint idén két új modell is érkezik. A drágábbal kapcsolatban ismét az LG jut bizonyítási lehetőséghez, az olcsóbb Nexus készülék viszont nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal a Huaweitől származik majd. Ha valóban így lesz, azzal a Huawei egy lépéssel közelebb kerül az álmához, vagyis, hogy prémium márka legyen. 

 

Az egyik idei Nexus a Huaweitől jöhet

 

Mit gondoltok, az LG vagy a Sony következő csúcstelefonja túltesz majd a Samsung és az HTC készülékein? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.