Hirdetés

Jön a Google Trends API



|

Továbbfejleszti szolgáltatását a cég.

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné a szolgáltatást: a Trends segítségével összevethetjük keresési preferenciáinkat a világ összes többi felhasználójáéval. Megtudhatjuk, milyen gyakran keresnek egy adott szóra, illetve hogy milyen gyakran tűnt fel a kifejezés a Gooogle News híreiben. A Hot Trends pedig megmutatja, hogy melyek az adott pillanatban legfelkapottabb témák.

 

A Trends megmutatja - mily meglepő - a trendeket is a keresésekben, össze lehet vetni az egyes keresések eredményeit, ezeket grarfikusan meg is lehet jeleníteni. Mayer asszony elmondása szerint ki fognak adni egy API-t, de pontos határidővel nem tudott szolgálni. Újdonság lesz továbbá, hogy az eredményeket le lehet majd tölteni a táblázatkezelők által ismert formátumok valamelyikébe is - újabb fegyvert kapnak tehát a multicégek prezentációkért lelkesedő munkatársai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.