Hirdetés

Jön a Windows Defender Beta 2



|

Hirdetés

Míg a mostanáig kiadott tesztváltozatok kizárólag Windows XP alatt működtek, a hamarosan megjelenő "Beta 2" már támogatja a Windows 2000-et, a Windows Server 2003-at, és természetesen a Windows Vistát is, lévén a Defender fontos része lesz a Microsoft következő operációs rendszerének. Valószínűleg készül majd olyan változat is, amely korábbi Windowsokon is fut, de erről egyelőre nincs információ.

A következő változat teljesen új felhasználó felülettel jelentkezik majd, míg fő újdonsága, hogy képes lesz együttműködni a Microsoft levelezőprogramjával, az Outlookkal, így ellenőrizheti a letöltött levelek csatolmányait. Automatikusan frissítéseken keresztül lehetővé válik a program adatbázisának naprakészen tartása, illetve a keresőmotor fejlesztése is.

A chatben résztvevő fejlesztők megerősítették Bill Gates korábbi ígéretét, miszerint a Windows Defender ingyenes marad a későbbiekben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.