Hirdetés

Jön az IBM WebSphere 6



|

Hirdetés

A WebSphere Application Server 6 egyik újdonsága a beépített, nagy-elérhetőségű menedzser funkció lesz. Például egy áramkimaradás vagy hálózati kiesés esetén a WebSphere 6-s képes felismerni a problémát, és a szerver érintett munkafolyamatait áthelyezni más hálózati erőforrásokra.

Emellett ellenőrzi a tranzakció-listát, és jelentést küld arról, hogy mit csinált éppen a szerver, amikor elérhetetlenné vált (például ha egy részvényvásárlás kellős közepén volt), így súlyos percekkel ellentétben másodpercek alatt korrigálni lehet a kimaradást. Az IBM illetékese, Bob Sutor szerint ez az első alkalom, hogy sikerült csökkenteni a tranzakciók helyreállításához szükséges időt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.