Hirdetés

Jön az új PC World Online!



|

Tatarozunk! A PC World Online hamarosan megújult külsővel és szolgáltatásokkal várja minden kedves olvasónkat! Az alábbiakban bemutatjuk a tervezett új külsőt, valamint az új szolgáltatásokat.

Hirdetés



1. PC World.Club




Februártól mindenki tagja lehet .Club szolgáltatásunknak, aki előfizetője nyomtatott magazinunknak. Ehhez mindössze egy regisztrációra van szükség: (kattintson ide a regisztrációs oldal megnyitásához). A PC World.Club keretében még megjelenés előtt letöltheti és elolvashatja a PC World kiemelt cikkeit, valamint a PC Studio műsorait, hozzáférhet majd az újságarchívumhoz, és beléphet a PC World Online mások elől elzárt részeibe. Ezenkívül az IDG Lapkiadó rendezvényeit és konferenciáit 15 százalékkal csökkentett, kedvezményes részvételi díjjal látogathatja.

2. Hírlevelek




Februárban bővítjuk hírleveleink számát. Többféle, tematikusan szerkesztett heti hírlevél közül választhat, egyebek mellett olyan témakörökben, mint az adatbiztonság, távközlés, hardver/szoftver, PC az irodában és otthon vagy tippek és trükkök a PC használatához. Aki igazán éhes az információra, annak a naponta küldött híreinket ajánljuk, de elérhető lesz angol nyelvű heti hírlevél is.

3. PC World Shop -

MEGNYÍLT!


Internetes áruházunkban Magyarország legnagyobb online szoftverkínálatából rendelhet meg programokat, házhoz szállítással, a bolti árnál kedvezőbben! Továbbá előfizethet lapunkra és pótolhatja a gyűjteményéből hiányzó régebbi számokat. Lépjen be, nézzen körül!

4. Letöltés




Alaposan átalakítjuk Letöltés rovatunkat: a leendő új felület kényelmes böngészést biztosít majd a számos kategóriában elérhető, több gigabájtnyi kipróbálható és ingyenes friss alkalmazáshoz, programjavításhoz. Rengeteg hasznos program között válogathat, a meghajtóprogramoktól kezdve a biztonsági szoftvereken át a PC-s játékokig.

5. RSS-hírszolgáltatás




Azok, akik élnek RSS-hírszolgáltatásunkkal, a PC World Online, illetve az IDG Lapkiadó más online kiadványainak meglátogatása nélkül is értesülhetnek az ott frissen publikált információkról. A különböző forrásokból származó híreket rendezett módon, átlátható „tartalomjegyzékbe” gyűjtve kínáljuk.

6. Rovatok




A PC World Online cikkei rovatokba szedve érhetők el. A Fókusz hetente jelentkezik nagyobb lélegzetvételű írásokkal, a Hírekben a számítástechnikát érintő legfrissebb információk olvashatók, míg a Hardver és Szoftver alatt újdonságok és tesztek kapnak helyet. Az eddig rovatstruktúrát hamarosan tovább bővítjük.

7. Segélyvonal




Ezzel a szolgáltatásunkkal sietünk minden olyan olvasónk segítségére, aki szoftveres, hardveres, internettel kapcsolatos vagy valamilyen más problémával küzd. Hála szakértőinknek és hasonló cipőben járó olvasóink közreműködésének, a fórumokban feltett kérdésekre többségére gyorsan érkezik ötlet, tanács, megoldás.

8. PC Studio




A saját gyártású PC Studio tévéműsorunk sikerén felbuzdulva az egyes részeket interneten is elérhetővé tettük, sőt a legfrissebb adás már a lap megjelenése előtt is megtekinthető! Az egyes adások néhány blokkja külön-külön is megnézhető teljesen ingyen, míg a kész részt a PC World.Club tagjai ingyenesen, bárki más pedig emelt díjas SMS ellenében töltheti le.

9. Tippek-trükkök




A Segélyvonalunkra befutó problémák, kérdések megoldásai tematikusan rendezve. Több száz hasznos tipp és trükk lelhető fel itt, a Windows-, Office-, internet- és különféle egyéb alkalmazások témakörében.

A munkálatok jelenleg még folynak, ha minden jól megy, jövő héten már látható lesz egy-két változás. A teljes átalakulás várhatóan a hónap végére megy végbe. Az esetleges kényelmetlenségekért előre elnézést kérünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.