Hirdetés

Jövő héten indulhat a Google Drive



|

5 GB ingyen tárhelyet adhat a keresőcég.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint a Google jövő héten hivatalosan is bejelentheti az évek óta pletykált tárhelyszolgáltatását, az egyszerűen Drive névre hallgató megoldásban az Ubuntu One-hoz hasonlóan 5 GB kapacitást kaphatnak ingyen a felhasználók.


Ezzel a cég alaposan lepipálná a piacvezető Dropbox alapvetően 2 gigabájtját, ráadásul a szolgáltatás vélhetően az összes már meglévő Google felhasználónak minden extra regisztráció nélkül elérhetővé válna, amely hatalmas helyzeti előny.


Amennyiben hihetünk a híreknek, akkor a Drive nem meglepő módon Google Dokumentumok integrációval is el lesz látva (bizonyos feltöltött fájlokat meg lehetne nyitni szerkesztésre), továbbá komolyabb versenytársaihoz hasonlóan Windows, Mac, Android, és iOS platformokon egyaránt rendelkezni fog natív szinkronizációs klienssel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.