Hirdetés

Jövőre jön a kutyáknak szánt játékkonzol



|

A CleverPet logikai feladatokkal foglalja le az egyedül maradt kedvenceket.

Hirdetés

A lakásban kutyákat tartók egyik legnagyobb nyűge, hogy a hosszú munkanap utáni hazatéréskor az ingatlanjuk csatamezőre hasonlít, hiszen az unatkozó eb jobb híján megpróbálta önállóan lefoglalni magát. A romos lakás egyrészt dühítő, másrészt viszont érthető, hiszen szellemi és mozgásbeli igényük alapján nem teknősökről beszélünk.

Hirdetés


A pénzügyi célját a Kickstarteren szerencsésen elért CleverPet alkotói ezen próbálnak segíteni, a kütyüjük lényegében egy játékkonzol kutyáknak. Az eszközön három mancsokkal könnyen lenyomható gomb található, amelyek mindegyike háromféle színben képes világítani, az ebeknek ezek segítségével kivitelezett logikai feladatokat kell megoldaniuk. A feladatok nehézsége folyamatosan nő, azonban az eszköz képes lépést tartani a kutyák képességeivel, így automatikusan csökkentheti a nehézségi fokot.


A feladatok helyes megoldásáért sejthetően nasi jár, ráadásul a CleverPet egy megszokott méretű kutyatálra való táppal is megtölthető, azaz az eszközzel játszani szerető kutyák esetében akár teljesen el lehet tekinteni a külön etetéstől. Az eszköz állítólag macskák esetében is beválhat, a geek gazdák pedig akár maguk programozhatnak feladványokat a kedvenceiknek.
 


A Kickstarteres támogatók várhatóan jövő februárban kapják meg az eszközt, a CleverPet valamivel később 279 dolláros ajánlott fogyasztói áron válhat széles körben elérhetővé.


(Forrás: Polygon, Kickstarter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.