Hirdetés

Kalóznak kegyelmezett meg Amerika



|

A Channelsurfing.net működtetőjének sikerült megegyeznie az amerikai kormánnyal.

Hirdetés

A Channelsurfing.net üzemeltetője sikeresen megegyezett az amerikai kormánnyal arról, hogy nem vádolják meg semmilyen körülmények között. Az oldal korábban számos olyan weblap linkjét tartalmazta, amelyek fontosabb sporteseményeket közvetítettek stream formájában. 

Brian McCarty-t 2011-ben tartóztatták le a Channelsurfing.neten keresztül elkövetett szerzői jogsértése miatt, a weboldal domain-nevét pedig lefoglalták. Bár saját streamszolgáltatást nem működtetett, számos más félét gyűjtötte egybe. Éppen ezért került célkeresztbe, amikor az amerikai kormány az illegális sportközvetítésekre kezdett vadászni. 

A megállapodásban az amerikai jogász kifejtette, hogy minden érdekelt fél számára az a legelőnyösebb, ha McCarthy kegyelmet kap. A vádra mindaddig nem kerülhet sor, amíg a kalóz betartja a megegyezést, illetve jó magaviseletet tanúsít. Novemberben már hallhattunk egy hasonló esetről, akkor egy brit diák, Richard O'Dwyer állapodott meg Amerikával hasonlóan, miután kiadatással kellett szembenéznie a TVShack oldalával elkövetett szerzői jogsértése miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.