Hirdetés

Karácsonyfa USB-ről



|

Hirdetés

monster-hardware.com/articles/usblights%201.htm" target="_blank">Monster Hardware weboldal. Cikkükben azt mutatják be lépésről-lépésre, hogyan készíthetünk olyan karácsonyfaégőket, amelyek az áramot egy USB-kábelen keresztül a számítógépről kapják. A művelthez mindössze egy USB kábelre, egy feszültségmérőre, esetleg egy kapcsolóra és olyan karácsonyfaizzó-készletre van szükség, amely valamilyen kisfeszültségű adapteren keresztül működik. USB kábelnek bármelyik boltban kapható megteszi, de lehet, hogy jobban járunk, ha egy olcsó USB-s egeret szabadítunk meg a drótjától. A cikk számos képpel illusztrálva a fenti címen található. Angolul tudók, és ügyes kezű barkácsolók előnyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.