Hirdetés

Karácsonyi képparádé



|

Hirdetés

Nem sokkal májusi VGA-tesztünk után jelentette be az ATI és az NVIDIA is új generációs grafikus lapkáit: az X800 és GeForce 6-os család központi egységeit. Az azóta eltelt fél évben a hazai boltok polcaira is megérkeztek azok a kártyák, amelyek már az említett grafikus magok valamelyikére épültek. Az ATI alapvetően két típussal szolgál a leggyorsabb kártyákra vágyóknak, ezek az X800 Pro és XT (utóbbinak létezik XT PE, azaz Platinum Edition változata is). Ezzel szemben az NVIDIA három terméket indított útjára: a GeForce 6800, 6800 GT és 6800 Ultra modelleket.




A lapkák tulajdonságairól és képességeiről már beszámoltunk a nyáron, az első példányok tesztelése során. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy az egyes gyártóknak mit sikerült kihozniuk az adott lapkákból, milyen hűtési megoldással tartják a mag -- és esetleg a memóriák - hőmérsékletét kordában, milyen szoftvereket adnak melléjük, és persze hogyan teljesítenek az egyes szintetikus és valóságosabb játéktesztekben.

A teljes cikk Fókusz - Karácsonyi képparádé, Csúcskategóriás videokártyák tesztje címmel a 2004. decemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.