Hirdetés

Karácsonyig javítják a Kindle Fire hibáit



|

Nem egyöntetű a Fire sikere. A hibajavítás még Karácsony előtt letöltődik.

Hirdetés

Az Amazon máris reagált a felhasználók panaszaira és megígérte, hogy két héten belül javítja a Kindle Fire hibáit. A frissítés letöltődik majd a készülékekre.


Mindenki igen sokat remél az új Kindle Fire-től, melyben az Apple iPad olcsóbb alternatíváját látják a legtöbben. Valóban, a Kindle Fire ára jóval alacsonyabb, 500 dullár helyet csak 200-at kérnek érte, ugyanakkor egyelőre nem képes azt a szintet hozni, mint a piacvezető iPad. A vásárlók nem igazán vannak elájulva az Amazon legújabb digitális médiafogyasztó eszközétől, 609 egy csillagos (nagyon rossz) és 415 két csillagos (hááát...) értékelést is kapott és azért persze sokan szerették is, 900 négy csillagos és 2200 öt csillagos ítélet is született fogyasztói oldalról. Amerikai testvérlapunk, a PC World azonban ötből csak 2,5 pontot ítélt meg a készüléknek, úgy tűnik a Fire nem mindenkit hozott teljesen tűzbe.

 


Úgy tűnik, hogy a hozzászólók leginkább a készülék - korántsem csak fizikai - kidolgozatlanságát kifogásolták úgy összességében. A legtöbben lassúnak, döcögősnek találták, különösen a böngészést, de akár a görgetést is. Nincsenek folyamatkijelző animációk, gauge-ok, így sokszor nem tudni, hogy vajon most történik-e valami és arra vajon mennyit kell várni még. Gyakorlatban legfájóbb azonban a szülői kontroll hiánya, így könnyen megszaladhat a számla vagy nem nekik való tartalomhoz juthatnak a gyerekek.

 

 

A cég képviselője a New York Times-ban már megigérte, hogy Karácsony előtt megjön a javítás, de arra nem tért ki, hogy vajon pontosan mely problémákat orvosolják majd. Sokan emellett még a hardver kialakítását - nincs hangerő gomb, nem tetszik a bekapcsoló gomb elhelyezkedése - is kifogásolták, amit persze csak a következő Kindle Fire-ben orvosolnak majd, ami valószínűleg nagyobb, 8,9 hüvelykes lesz majd - de már csak 2012-ben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.