Hirdetés

Karcsúbb, okosabb Opera



|

Hirdetés

Az Opera 7 új elemeinek sorába tartozik egy link panel, amely tartalmazza az adott weboldal összes linkjét, és a gyorscsévélő funkció, amely átviszi a felhasználót a következő oldalra, amelyet a legnagyobb valószínűséggel felkeresne. Az új verzió lehetővé teszi a térbeli navigációt, amely a [Shift] és a nyíl gombok segítségével teszi elérhetővé a weboldal linkjeit és navigációs eszközeit. Az Opera 7 lehetőséget nyújt az egykattintásos bejelentkezésre a jelszóval védett oldalakon a varázspálca segítségével, de megújult a navigációs sáv is. A felhasználó egyszerű letöltéssel új bőrbe öltöztetheti a szoftvert, melynek e-mail kliensét is felfrissítették. A cég közölte, hogy átírták a kódot a megjelenítő motortól fölfelé, így a korábbi 3,5 megabájt helyett 3,4 megabájt lett a szoftver mérete.
A szoftver hozzáférhetősége változatlan maradt: aki hajlandó reklámzászlókat nézni, ingyen töltheti le az új verziót, aki nem kíván reklámokat nézni, megteheti 39 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.