Hirdetés

Karkötővel követné az egészségbiztosító, hogy mit csinálsz



|

Egy svájci egészségbiztosító büntetné a lusta embereket.

Hirdetés

A fejlett országokban emelkedőben vannak az egészségügyi és egészségbiztosítási költségek, sokak szerint pedig viselhető eszközökkel kellene meghatározni a prémiumokat. Egy svájci cég el is kezdte tesztelni az ötletet. 

Hirdetés

A CSS az ország egyik legnagyobb egészségbiztosítója, és a pilot program keretében 2000 önkéntest monitoroznak digitális lépésszámlálóval. Azt akarják elérni, hogy minden ajánlat személyre szabott legyen. 

Azt is tudni akarják, hogy az emberek hajlandóak-e kiadni a személyes adataikat, illetve, hogy ha figyelik őket, akkor motiváltabbak-e elérni a napi 10 000 lépést. 

Legálisan egyelőre csak kiegészítőbiztosítás mellett lehet monitorozni az embereket. A cél viszont az, hogy az az ember, aki nem hordja a kütyüket, fizessen többet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.