Hirdetés

Kaspersky szoftvere a legjobbak közt



|

Hirdetés

A Computer Shopper az Egyesült Királyság legnépszerűbb, számítógépes hardverekkel és szoftverekkel foglalkozó informatikai kiadványa.

A Computer Shopper kétszázadik számának megjelenése alkalmából különféle kategóriákban adott át díjakat. A szoftverek között igen nagy volt a verseny, hiszen meglehetősen tág volt a kategória. A magazin készítői elmondták, hogy a legjobb szoftver esetében hosszú és heves vitát folytattak, mivel „egy számítógépes grafikai szoftvert például nem egyszerű összehasonlítani egy pénzügyi szoftvercsomaggal.”

A döntősök listájának kialakításakor olyan termékeket kerestek, amelyek egyedülálló tulajdonságokat és csúcstechnológiát kínálnak az árukért. A szerkesztők elmondták, hogy „azok a szoftvercsomagok voltak esélyesek az értékelés során, amelyek egyszerre voltak innovatívak és különlegesek.”

Végül a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 azért nyert, mert a bírák elmondásuk szerint olyan termék mellett döntöttek, amely nemcsak a legjobban teljesített teszteken, hanem az egyik legnélkülözhetetlenebb szoftver típus is. „A Kaspersky Anti-Virus már sokadszorra bizonyítja, hogy a legjobb megoldást nyújtja a vírusok kiszűrésére és eltávolítására, és a Personal 5.0 felhasználóbarát jellemzői újabb érvet szolgáltattak arra, hogy ezt a terméket válasszuk a legjobb szoftvernek.” – mondták el a lap szerkesztői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.