Hirdetés

Kaspersky védelem a GTS-Datanetnél



|

Hirdetés

és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében a GTS-Datanet mailboxainak vírus- és spamvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja Kaspersky anti-vírus szoftverrel. A szerződéskötésen Eugene Kaspersky a Kaspersky Labs alapítója és technikai vezetője is részt vett Budapesten.

Eugene Kaspersky a sajtótájékoztatón elmondta: „Manapság egyetlen internet szolgáltató sem engedheti meg magának, hogy szolgáltatását nem a maximális védelem biztosításával együtt kínálja felhasználóinak. Az anti-vírus és anti-spam szoftver nem csak egy program, hanem folyamatos szolgáltatás is egyben. Biztos vagyok abban, hogy a GTS-Datanet a Kaspersky szoftverek alkalmazásával növelheti ügyfelei bizalmát, szolgáltatásának minőségét.”

Az új vírus- és spamszűrő megoldás megakadályozza, hogy vírusok és spamek jussanak a GTS-Datanet felhasználóinak postaládáiba, ezáltal hozzájárul a felhasználók számítógépének és személyes adatainak védelméhez is. „Mint Magyarország vezető alternatív internet- és adatszolgáltató vállalata, a GTS-Datanet különösen nagy hangsúlyt helyez az információ biztonságra. A hatékony vírusvédelem segítségével megakadályozhatjuk az elektronikus postaládák extra leterheltségét, optimális szinten tarthatjuk a tárkapacitást, és mindenek előtt megóvjuk felhasználóinkat a vírusok és spamek okozta kellemetlenségektől és bosszúságoktól.” – fejtette ki Szathmári Géza, a GTS-Datanet Kft. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón.

„Érdemes három kategóriába sorolni a vírusírókat” – tette hozzá Kaspersky, aki az április 21-22-én Visegrádon megrendezésre kerülő „IT 2004” üzleti konferencia egyik kiemelt előadójaként a cyber terrorizmusról tart előadást.

„Az első kategóriába a "huligánok" tartoznak, akik csak a balhé kedvéért írnak vírusokat, a második kategóriába azok a bűnözők, akik pénzt szeretnének keresni a tevékenységükkel, a harmadik kategóriába pedig az e-terroristák, akik tudatosan próbálják megbénítani az internetes kommunikációt vagy provokálnak különböző nemzetiségi vagy társadalmi csoportokat. Sajnos ez utóbbiak támadására a jövőben fokozottan számítani kell.”

„A Kaspersky Labs termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek az internet-szolgáltatók körében - mondta Dávid András, a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatója. Ez főként a nagy megbízhatóságnak és az egyedülálló finomhangolhatóságnak köszönhető.”

Vírusvédelmi rendszerének további erősítésével a GTS-Datanet egyik legfőbb célja, hogy ügyfeleit megóvja az utóbbi időben tapasztalható megnövekedett vírus- és reklámlevél áradattól. A szoftver telepítésében és installálásában a Kaspersky Anti-Vírus kizárólagos magyarországi forgalmazója, a 2F 2000 Kft. működik közre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.