Hirdetés

Katy Perry Justin Biebernél, Lady Gagánál és Barack Obamánál is népszerűbb



|

Legalábbis a Twitteren. Az énekesnő vasárnaptól 46 477 000 követővel a mikroblog-szolgáltató legnépszerűbb felhasználója.

Hirdetés

Justin Bieber év eleje óta őrizte a Twitter legnépszerűbb celebjének címét, de most lekapták a fejéről a kismadaras koronát: Katy Perry vasárnap este 46 477 000 követővel kíméletlenül átvette tőle a vezetést. Mindkét sztárnak folyamatosan nő a rajongótábora, de Perry-nek  gyorsabban: a jelek szerint valamivel populárisabb az interneten, mint minden tinilányok kedvenc poszterfiúja.

Az énekesnő Lady Gagát is maga mögé utasította. Gaga 2010 óta volt a Twitter legnépszerűbb híressége; regnálása alatt számos rekordot felállított. Biebernek 33 330 000 követővel csak idén januárban sikerült megelőznie őt, Perry pedig fél évvel ezelőtt, cca. 39 millió rajongónál fogta be extrém ruhakölteményeiről ismert pályatársát.

Hirdetés

Gaga az elmúlt hónapokban tapasztalható visszaesése ellenére 40 millió követővel stabilan őrzi a harmadik helyet, messze megelőzve például Barack Obama amerikai elnököt, akinek „csak” 39 millió rajongója van a Twitteren.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.