Hirdetés

Kedvezményes Mobil tarifacsomag a UPC Telefon előfizetőinek



|

Hirdetés

A vezetékes telefonszolgáltatók és a legtöbb mobil szolgáltatás díjcsomagjánál is kedvezőbb percdíjakat kínáló lehetőség megváltoztathatja a telefonálási szokásokat. A telefonálók ma még jellemzően mobil készülékükről hívják a mobiltelefon-számokat, akkor is ha történetesen az otthonukban tartózkodnak, mivel a vezetékes telefonokról kezdeményezett mobil irányú hívások percdíjai - a magasabb végződtetési díjak miatt - lényegesen drágábbak. A jövőben azonban megváltozhatnak ezek a szokások és a lakáson belül nagyobb szerephez juthat a vezetékes telefonkészülék. A UPC Magyarország április 14-étől új tarifacsomagot vezet be kábeles UPC Telefon előfizetői részére, mely jelentős kedvezményeket nyújt a mobil irányú hívásokhoz. Az Alap tarifacsomag mellé 1200 Ft-os havidíjért megrendelhető Mobil kiegészítő díjcsomaggal, másodperc-alapú számlázással, kapcsolási díj nélkül, csúcsidőben 55 Ft/perc, csúcsidőn kívül pedig 25 Ft/perc díjon hívható egységesen az összes hazai mobiltelefon-szám. A vezetékes telefonszolgáltatók kínálatában ez jelenleg egyedülállóan alacsony tarifa, amely még a mobil szolgáltatók díjcsomagjainak jelentős részével is versenyképes. A UPC Telefon Mobil díjcsomagja mellett az egyéb (helyi és belföldi távolsági illetve külföldi) hívásirányokba változatlanul az - egyebek mellett ingyenes hálózaton belüli hívásokat is biztosító - Alap díjcsomag kedvező tarifái az érvényesek.

A már korábban bevezetett Itthon kiegészítő díjcsomaggal pedig csúcsidőn kívül valamennyi belföldi vezetékes számot 0 Ft-os percdíjjal hívhatják az előfizetők. A UPC továbbra is arra törekszik, hogy kábeles telefonszolgáltatásával mindenkor a legkedvezőbb díjakat biztosítsa a hazai vezetékes telefonpiacon. A UPC Telefon szolgáltatást minden új előfizető egy hónapig alaphavidíj-mentesen kipróbálhatja, a UPC chello nevű szélessávú internetszolgáltatásának új előfizetői pedig akár egy éven át is ingyen (havidíj nélkül) használhatják a UPC Telefont, melynek legmagasabb alap havidíja 2400 Ft, több szolgáltatás igénybevétele esetén adott csomagkedvezménnyel pedig már 1190 Ft-ért előfizethető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.