Hirdetés

Képes BL hírek a Vodafone előfizetőinek



|

Hirdetés

A vasárnapi bejelentés szerint a drótnélküli jogokra vonatkozik három bajnoki évadra, 12 országra, ezek közül Egyiptom, Görögország, Magyarország, Málta és Spanyolország esetében a Vodafone kapta meg az exkluzív jogokat is. Az új szolgáltatások szeptembertől a Vodafone live! szolgáltatásán keresztül lesznek elérhetők, amely képpel és hanggal illusztrált multimédiás üzenetek küldését-fogadását, valamint nagysebességű internet hozzáférést kínál.




Az új szolgáltatások a „közel élő” klipek mellett régi BL meccsek klipjeit, letölthető ikonokat, háttereket, képernyővédőket és csengőhangokat, továbbá a fordulók eredményeit, összefoglalókat, híreket és előzeteseket kínálnak. A Vodafone tartalomszolgáltatási részlegének vezetője, Guy Laurence szerint „ez az új UEFA megállapodás bővíti az ügyfeleink által elérhető tartalmakat, és mivel futballról van szó, várhatóan nagy sikert is arat előfizetőink körében”.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.