Hirdetés

Képkonvertálás



|

Hirdetés

Van-e erre valami egyszerű módszer, vagy kénytelen leszek őket egyesével feldolgozni?A megoldás jóval egyszerűbb, mint gondolnánk. Az ingyenes Irfanview képnézegető ugyanis képek kötegelt feldolgozására is használható; nemcsak átméretezni tudja az állományokat, hanem egyszerűen, pár kattintással átnevezni és más formátumba alakítani is. A programban válasszuk ki a File -> Batch Conversion/Rename menüpontot. A jobb felső részben található állományböngészővel keressük meg és jelöljük ki az átalakítandó felvételeket, majd az Add (vagy Add all) gombbal adjuk hozzá őket a listához. Alul a Batch Conversion Settings pont alatt állíthatjuk be a kimeneti képformátumot -- az Optionsben a tömörítés mértékét is adjuk meg, 100 esetében lesz a legjobb minőségű. A Use Advanced Options bekapcsolása után a Set Advanced Options alatt a képméretet (és még sok más egyebet) is megadhatjuk. Miután mindennel megvagyunk, a Start gombbal indíthatjuk el az átalakítást.




Képeink egyszerűen átalakíthatók az IrfanView legújabb változatával
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.