Hirdetés

Keresés, ahogy mi szeretjük



|

Hirdetés

Szeretnék hasznos tippeket kapni ennek megkereséséhez




Ha az Intézőben az gombot megnyomva görcsös agressziót érez a felbukkanó animált kiskutya látványától, van egy jó hírünk: nincs egyedül! Szegény jószág valószínűleg jó helyezést érne el az XP legidegesítőbb dolgainak TOP 10-es listáján, de szerencsére könnyen megszabadulhatunk tőle, ha legalul az Animált karakter kikapcsolása sorra kattintunk.




Előbb utóbb biztosan belátjuk majd, hogy akár kép, zene vagy videó, akár egy dokumentum után kutatunk, végtére is csak egy fájlt vagy egy mappát keresünk. Azt pedig lehet hatékonyabban is: kattintsunk a Beállítások módosítása -> A fájlok és mappák keresési viselkedésének módosítása sorokra, majd válasszuk a Speciális lehetőséget.




Szép, új és főleg hatékony keresőpanelünket még egy hasznos trükkre érdemes megtanítani. A További beállítások felirat mögött egy mini beállítópult rejtőzik. Tegyünk pipát a Keresés rejtett fájlok és mappák között előtti négyzetbe. A művelet végeztével a Beállítások módosítása sorra kattintva rögzíthetjük igényeinket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.