Hirdetés

Kereséseink szerint jönnek a hirdetések



|

Hirdetés

A népszerű kereső egyik új szolgáltatása, melynek a fejlesztők a Yahoo Impulse nevet adták, kereséseinket különböző kategóriákba rendezi és eltárolja. Például ha a "hitelkártya" szóra keresünk, tevékenységünk eltárolódik a "pénzügyi szolgáltatások" gyűjtőnév alatt.
Később - átlagosan 48 óra múlva - ha visszatérünk a Yahoo oldalára, a keresésünk kategóriájába tartozó hirdetők bannerei jelennek meg az oldalon, így hatékonyabbá és célzottabbá téve a reklámokat.

A vállalat képviselői természetesen igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy személyes adatainkat nem rögzítik és IP címünk sem kerül illetéktelen kezekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.