Hirdetés

Késik a Virtual PC 7



|

Hirdetés

Az új Virtual PC verzió lesz a Windows emulátor első Power Mac G5-kompatibilis verziója.

„A Virtual PC for Mac 7 verzió csak 2004 második felében lesz elérhető”, közölte Jessica Sommer a MacBU termékmenedzsere. „Akkor azonban a szoftver önállóan és az Office 2004 professzionális kiadásához csomagolva is hozzáférhető lesz.”

Sommer azt nem tudta megmondani, hogy a második félévben konkrétan mikor várható a szoftver, de bepillantást engedett a késés okaira. Elmondta, hogy a MacBU a korábbi Office csomagok fejlesztési és tesztelési gyakorlatára alapozta határidővel kapcsolatos becslését, de menet közben kiderült, több időre és keményebb tesztelésre van szükség. Ráadásul dolgoznaka Virtual PC 7-nek egy olyan kiadásán, amely a Windows XP-hez készül - szintén önálló termékként és a professzionális kiadáshoz csomagolva, amely a második szervizcsomaggal együtt kerül piacra. Miután az SP2 határideje júliusra csúszott, így csúszott a Mac-kiadás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.