Hirdetés

Késik az Xbox One Kínában



|

A Microsoft mégsem tudja tartani az Xbox One keddre ígért kínai premierjét.

Hirdetés

Hosszú évek után a néha zajos Xbox One lesz az első komoly, Kínában is kapható konzol, miután a kormány feloldotta a szórakoztató elektronikai eszközök tiltását. A Microsoft eredetileg szeptember 23-ra ígérte a helyi premiert, ám az utolsó pillanatban meggondolták magukat. Sajtóközleményükben semmilyen konkrét okot nem jelöltek meg, egyszerűen arra hivatkoztak, hogy több időre van szükségük a megfelelő felhasználói élmény megteremtéséhez.

 

Hirdetés

 

A szeptember 22-én esedékes rendezvényüket azért így is megtartják Sanghajban, ahol partnereiknek és a játékosoknak gameplay jeleneteket, jó zenéket és remek szórakozást ígérnek. A Microsoft azt egyelőre nem közölte, pontosan mikor számíthatnak a kínaiak a nagyjából 600 dollárnak megfelelő jüanba kerülő Xbox One érkezésére, ám az előrendelőkre egyéb bónuszok várnak majd fájdalomdíjként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.