Hirdetés

Kesztyűben is használható kapacitív érintőképernyők



|

Az SMK Corp megoldásával nem kell csupasz kéz a működtetéshez.

Hirdetés

A kapacitív kijelzők előnye a rezisztívekkel szemben megkérdőjelezhetetlen, ugyanakkor egyik hátrányuk a magasabb ár mellett, hogy a technológiából adódóan csak csupasz kézzel (vagy a megfelelő stylusszal) tudjuk megfelelően működtetni. A kijelző alatt elhelyezett rácsos szerkezetű vezető réteg ugyanis érzékeli, ha ujjunkkal töltést vezetünk el, és ennek megfelelően reagál. Az SMK által fejlesztett kijelzőt jelenleg főleg autókba szánják, például navigációs rendszerekhez, és a kezdeti termelés darabszámát 100.000 darab/hónapra teszik, melyek a tervek szerint 6.5 hüvelykes kijelzővel jönnek.

Az SMK továbbfejlesztett érzékelése mellett a zajszűrés is jobban megy majd, így elkerülhető a helytelen futtatás, mindezek pedig együttesen lehetővé teszik a kesztyűben történő nyomkodás. A későbbiekben kijövő panelek már nyolc hüvelykes méretben is elérhetőek lesznek, és -30 °C, valamint +85 °C közötti hőmérsékleten történő üzemelést tesznek lehetővé, míg tárolásuk -40 és +95 °C között lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.