Hirdetés

Két ember, egy Messenger



|

Hirdetés

A problémám az, hogy az MSN Messengert is ketten használnánk felváltva, de más azonosítóval. Hogyan lehet megoldani, hogy mindketten tudjunk beszélgetni ugyanazzal a programmal, de más időben?Az MSN Messenger jellegzetessége, hogy egy időben több azonosítóval nem lehet bejelentkezni, csak felhasználóváltás után beszélgetünk. Mivel a program alapértelmezés szerint rendszerbetöltéskor automatikus indításra van állítva, így elsőként ezt kapcsoljuk ki a tulajdonságok között, az Általános fülön. Ezután távolítsuk el a pipát ugyanitt az Automatikus bejelentkezés működő internetkapcsolat esetén elől is! Ha közben már beléptünk egy néven, akkor válasszuk a Fájl menüben a Kijelentkezés pontot. Ekkor megjelenik az alapértelmezett azonosító, valamint alatta egy hivatkozás, amelynek segítségével egy másik cím alapján vehetjük igénybe a csevegőt. Mivel két fiók nem jelenik meg a Messenger nyitóablakában, az egyik felhasználónak mindig be kell írnia jelszavát.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.