Hirdetés

Kétezer munkahelyet szüntet meg a Pioneer



|

Hirdetés

A vállalat minden területén folynak majd leépítések, így a 39.000 alkalmazottból körülbelül 2.000-ren fogják elveszteni állásukat - közölte Michiko Kadoi, a vállalat tokiói szóvivője.

A Pioneer a fogyasztói elektronikai piacon tapasztalható, egyre keményebb verseny miatt kényszerül folyamatainak áttervezésére, és néhány gyártási folyamat konszolidálására. A vállalat egyben az általa kínált terméktípusok 10 százalékának kivonását is tervezi; az új termékek globális kibocsátását pedig kétéves ciklusban végezné a továbbiakban.

Januárban a Pioneer csökkentette a jelenleg is folyó, a jövő héten véget érő pénzügyi évére tett előrejelzésének számadatait; a megjósolt 800 milliárd yen (7,6 milliárd dollár) operatív bevétel helyett 730 milliárd yent jelölt meg a cég; a 10 milliárd yen tiszta haszon helyett pedig mindössze 8 milliárd yent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.