Hirdetés

Kétlépcsős hitelesítést vezetett be a Tumblr



|

Hitelesítő alkalmazás és SMS használatára is lehetőség nyílik.

Hirdetés

Hétfőn újabb nagy névvel bővült a felhasználók biztonságát kétlépcsős hitelesítési lehetőséggel fokozni tudó szolgáltatások köre, immáron a Yahoo tulajdonában lévő Tumblr mikroblog felhasználói is igénybe vehetik a lehetőséget. A kétlépcsős hitelesítés lényege, hogy bejelentkezéskor a név és jelszó mellett egy mobilon megkapott azonosító kódot is meg kell adni, így a felhasználó telefonjához való hozzáférés nélkül illetéktelen személyek nem tudnak belépni a fiókba.
 

Hirdetés


Az egyszer használatos kulcsot kétféle módon szerezhetik meg a felhasználók: vagy mobilos hitelesítő alkalmazást használnak (a Tumblr csapata a Google Authenticatort ajánlja), vagy SMS-ben kérik a kód kiküldését. A kétfaktoros hitelesítés bekapcsolására Tumblr beállítóoldalán van lehetőség, a biztonság jelentős mértékű növelése érdekében érdemes elgondolkodni a használatán.


(Forrás: Tumblr, Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.