Hirdetés

Kétméteres Samsung LCD-kijelző



|

Hirdetés

A 82 hüvelykes, azaz 208 cm-es képátlóval rendelkező LCD-panel már a gyártó hetedik generációs gyártósoraival készült.

A hamarosan elérhetővé váló panel mindössze 8 ms-os válaszidővel és közel 180 fokos láthatósági szöggel rendelkezik, valamint az LCD-technológiához képest hihetetlenül magas, 1200:1-hez kontrasztaránnyal és 600 cd/m2-es fényerővel bír. Az áráról egyelőre nem érkezett hír. A Samsung szerint a hatalmas panel legyártása nem okozott különösebb gondot és a vállalat már egy 97 hüvelykes, 246 cm-es képátlójú változat elkészítésén fáradozik, melynek piacra kerülése csupán idő kérdése.

A Samsung nemrég jelentette be, hogy újabb 2 milliárd dolláros befeketetéssel továbbfejleszti és bővíti hetedik generációs LCD-gyártósorait. A világ legnagyobb LCD- és plazmakijelző-gyártója fej-fej mellett verseny az LG.Philipsszel a technológiai és piaci elsőségért, dollármilliárdokat ölve a high-tech gyártósorokba, miközben az iparág kapacitása a kereslet bővülését jóval meghaladó ütemben növekszik. Ez az árak csökkenéséhez és az elérhető nyereség villámgyors olvadásához vezet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.