Hirdetés

Kézzel írható noteszgép az IBM-től



|

Hirdetés

A TransNote a hordozható számítógép és egy digitális jegyzettömb funkcióit ötvözi. Egy könyvhöz hasonlóan nyitható ki; a baloldalon forgatható és lehajtható érintőképernyővel szerelt számítógép található, a jobb oldalon egy levél vagy A4 méretű írómappával ötvözött digitális jegyzettömb található. A noteszgép és a digitális jegyzettömb akár együtt, akár külön-külön is használható. A ThinkScribe digitális jegyzettömb, a digitális toll és az Ink Manager Pro szoftver segítségével a papírra írt ötletek digitalizálhatók és áttölthetők a számítógépbe. A TransNote segítségével a kézzel írt anyagok e-mailben továbbítható, vagy például szövegszerkesztővel feldolgozhatók.

A ThinkPad TransNote 2,5 kg, 3,3 cm vastag – Bluetooth szabványnak megfelelő PC-kártyák révén optimális a vezeték nélküli csatlakoztatáshoz. A 10,4 hüvelykes TFT forgatható, FlipTouch érintőképernyő használható laposan vagy felhajtva, hogy a billentyűzet látható legyen. A ThinkScribe digitális jegyzettömb és a digitális toll automatikusan eltárolja a kézzel írt feljegyzéseket, és áttölti azokat a számítógépbe. 2 MB-os flash memóriájában max. 50 oldalnyi jegyzet tárolható (akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva), majd ha a számítógépet bekapcsolja, a jegyzetek egyszerre áttölthetők.
A TransNote számítógépben egy 600 MHz-es Intel Mobil Pentium III LV processzor, 64 MB memória, 10 GB-os merevlemez, illetve választhatóan Windows 98SE vagy Windows 2000 Professional operációs rendszer található. Találunk még Ethernet kártyát és 56 kbit/s-os modemet, két USB portot, egy videóportot, egy portreplikáló kaput, valamint PC-kártya és Compact Flash kártya csatlakoztatására alkalmas bővítőhelyeket.
A Microsoft Windows 98 rendszerrel futó modell kezdő ára 2999 dollár, a Windows 2000 rendszerrel futó modell kezdő ára pedig 3099 dollár.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.