Hirdetés

Ki kicsoda? (Alkalmazás)



|

Hirdetés

Az msconfig parancsra előbukkanó ablakot kipróbáltam, de sajnos nem tudom, milyen programok töltődnek be indításkor. Találok valamilyen leírást vagy magyarázatot az ablakban látható fájlnevekhez?Nagyon sok program szereti magát elhelyezni a Windows indítópultjában vagy a rendszerleíró adatbázis futtatásért felelős kulcsában. Ezek a programok a legtöbbször csak feleslegesen foglalják a memóriát, ezzel is lassítva gépünket, de egyes esetekben fontos funkciókat láthatnak el. Ezért nem mindegy, milyen bejegyzéseket helyezünk hatályon kívülre a Rendszerkonfigurációs segédprogramban (msconfig). A bejegyzések könnyebb megismerését segíti a Startup Inspector (www.windowsstartup.com), amely egy központi, interneten keresztül elérhető adatbázisból képes megmondani, melyik bejegyzés mire való, mennyire hasznos. A program erőssége, hogy a felesleges sorokat hatálytalaníthatjuk, vagy eltávolíthatjuk. Bár a megjegyzések angolul olvashatóak, a szimbólumok alapján könnyen eldönthetjük, hogy melyik bejegyzésre van igazán szükségünk.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.