Hirdetés

Kiemelkedő az Amazon.com forgalma és nyeresége



|

Hirdetés

2003 első negyedével összehasonlítva a bevételek 41 százalékkal, 1.53 milliárd dollárra nőttek. A gyenge dollár miatti 87 millió dolláros pluszbevételt nem számítva a növekedés 33 százalék lett volna. A cég észak-amerikai forgalma, amit az USA-beli és kanadai webhely generál, 20 százalékkal, 847 millió dollárra nőtt, míg a külföldi forgalom, amely a brit, a német, a francia és a japán webhelyek bonyolítanak, 80 százalékkal, 684 millió dollárra nőtt.




Az Amazon mérleg jelentésének közzétételével egy időben indította el online ékszer áruházát, ami minden valószínűség szerint szintén számos érdeklődőt és vásárlót fog vonzani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.