Hirdetés

Kilábal a szakadékból a PC-ipar?



|

Hirdetés

A mélyponton lévő amerikai gazdaság, és a súlyos gondokkal küszködő chip- és PC-ipar következtében a legtöbb elektronikai cég veszteségekről, vagy drasztikusan lecsökkent nyereségről számolt be, és az utóbbi időben mindennapossá váltak a több ezer alkalamzott elbocsájtásáról szóló hírek. A PC-k iránti lecsökkent kereslet a legtöbb számítástechnikai céget mélyrepülésbe vitte, (Intel, HP, ACER, Cisco) de akadtak olyan társaságok is, amelyek a piaci helyzet ellenére viszonylag jó eredménnyel zártak. (IBM, Dell, Microsoft) A társaságok vezetői egyetértenek az elemzőkkel abban, hogy az idei év második negyedéve a völgy legalja, és a jövőben már némi stabilitás, fellendülés várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.