Hirdetés

Kimondhatatlan – de megfizethető TV-tuner



|

Hirdetés

Sokak kedvence a gyártó PVR (Personal Video Recorder) termékvonala, a sorozat tagjai MPEG-2 enkóder lapkát tartalmaznak, így garantáltan jó minőségben tudnak műsorokat rögzíteni, a mellékelt szoftver segítségével programozott időpontban is. A tunerek csúcskategóriájába sorolható PCI-os kártyák eddig meglehetősen magas ára most a bruttó 50000 Ft-os nagyságrendbe süllyedt, az USB 2.0-ás modellért valamivel többet, közel 70000 Ft-ot kérnek az üzletekben. Az új, PVR 250-es és 350-es modell már Windows XP kompatibilis, elboldogul a NICAM sztereo adásokkal is.




Nem csak a full-extrás vonalon erősít a cég, megjelent belépő szintű készülékével, a WinTV Expresszel. A PCI kártya Fusion878 lapkára épül, a monofon TV tuner mellett kompozit videó bemenetet kínál. Lehetőséget ad Teletext böngészésre és maximum 384×288 pixeles dimenziókig AVI mozgókép rögzítésre is. Használható Windows 95 (vagy újabb) operációs rendszereken, Windows NT 4.0-án és XP-én is. Ára bruttó 12000 Ft körül van.

A Hauppauge termékek hazai forgalmazója a Ramiris RT .


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.