Hirdetés

Kis lejátszó nagyszerű funkciókkal



|

Hirdetés

Azon túlmenően, hogy lejátssza az MP3, Ogg Vorbis, WMA és WAV fájlokat (de az ACC formátumot, melyet az Apple iTunes is használ, nem!), a 400 dolláros készülékkel vezetéken és (külső vagy belső) mikrofonnal rögzíteni is lehet. Ugyanakkor ez az első olyan lejátszó is, amely optikai ki- és bemenetével a felhasználó hifijéhez csatlakoztatható. Az eszköz ezen felül FM tunert, kábeles távirányítót és persze integrált mini LCD-t is tartalmaz, mindezek tetejében akkumulátora masszív 14 órás lejátszási időt produkál. Tekintve az IHP-120 funkciógazdagságát, nem meglepő, hogy az eszköz minden egyes gombja több dolgot is csinál attól függően, hogy lenyomjuk, elengedjük vagy lenyomva tartjuk - ennek biztonságos elsajátítása napokba telhet.

Az iRiver szoftvere az átvitelt a PC és az USB 2.0 eszköz között a behúzás és elejtés technikájával végzi, míg a PC szoftver a zenei fájlok ID3 azonosítója alapján adatbázist hoz létre, amelyből az adott zeneszám előadója, műfaja, címe vagy az album szerint kereshető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.