Hirdetés

KiSS DP-500 asztali DVD



|

Hirdetés

A lejátszó szép ezüst és fekete színekben pompázik, külsejével valószínűleg jól mutat bármely Hi-Fi toronyban. Előlapján csak a fontosabb funkciók elérését szolgáló gombok találhatók, a készülék teljes tudásának kihasználásához a melléklelt távirányító szükséges. Hátulját megvizsgálva egy kivételével csupa megszokott és ismert csatlakozóaljzatot találhatunk: kompozit video, S-video, scart, sztereó és digitális hangkimenet kapott helyet a készüléken. A bal szélen azonban valami furcsa tűnik fel, nevezetesen egy Ethernet csatlakozó, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy itt nem egy „sima” DVD-lejátszóról van szó: az eszköznek valami köze kell, hogy legyen a számítógépekhez.




A Kiss DP-500-as különlegessége, hogy beépített programja (firmware) módosítható, ami azt jelenti, hogy a gyártó folyamatosan fejlesztheti, kijavíthatja az esetleges hibákat, sőt új funkciókkal is felruházhatja a készüléket. Erre tökéletes példa, hogy „gyári” állapotában a lejátszó nem tudott mit kezdeni a DivX 3.11-es kódolású állományokkal, de miután frissítettük a firmware-t, ez a probléma megoldódott. Végül a készüléket a 2.6.8-as verziójú firmware-rel teszteltük.



A teljes cikk a 2003. novemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.