Hirdetés

Kiürült a Google Drive



|

Egy hiba miatt több felhasználónak is látszólag eltűntek a dokumentumai.

Hirdetés

Több felhasználó is arra lett figyelmes az elmúlt héten, hogy a Google Drive-on a dokumentumaik listája üres lett. A visszajelzések szerint minden fájl úgy látszott, hogy eltűnt a Google felhőn szinkronizált, web-alapú szolgáltatásáról. Ennek ellenére a megnyitott dokumentumok működtek, újakat is lehetett létrehozni, a kereső pedig kidobta a hiányzó fájlokat is. 

A Google igyekezett gyorsan közbelépni, aminek a hatására hamarosan többeknél megjavult a lista. A webóriás elnézést kért a kényelmetlenségért, és megnyugtatta a felhasználókat, hogy a rendszer megbízhatósága az elsődleges számukra, illetve annak a fejlesztése. 

A fájlok látszólagos eltűnése ugyanakkor aggasztó lehet, főleg, mivel a Google Drive feladata többek között a gépek közötti szinkronizálása a fájloknak. Az eset kapcsán többen jelezték, hogy örülnek, hogy tartanak biztonsági mentéseket, és kikapcsolták a szinkronizálást. Egyes parancsokra egy ideig még hibaüzenetet dobott ki a Google szervere, mostanra azonban rendben működik a szolgáltatás. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.