Hirdetés

Kiváló hanghatás a Trust 7.1-es hangkártyájával



|

Hirdetés

Ez a belső PCI hangkártya 7.1-es audio csatornán 8 hangszóróval biztosítja az eddig példátlanul valósághű hangzást, továbbá 5.1-es térhatású és kétcsatornás (sztereo) hangzást is ki tud adni egyszerre mind a nyolc csatornán. A modern szoftver segítségével a felhasználó egyszerűen és gyorsan beállíthatja a különféle környezeteknek megfelelő térhatású hangzást és a hangszínszabályozóval egyedi igényéhez igazíthatja a hangszínt.




A Trust 714DX 7.1 Sound Expert a hangzásélmény érdekében minden elterjedt DVD Surround szabványt támogat, például Dolby Digital EX-t, Dolby Digital 5.1-et, DTS ES-t és DTS 5.1-et. Az EAX 1.0 és 2.0, Aureal 3D és Direct Sound3D szabványok optimális hanghatásokat adnak játékok előre beállított környezeti hanghatás közül választhat. Ezen felül a Year 3D térhatású szimulátor processzorral a felhasználó 27 előre beállított 12-féle hangszínnel mindenki kiválaszthatja a saját zenei ízlésének megfelelő beállítást.

A hangkártyán 8 kimenet biztosít csatlakozást a 8 hangszóróhoz, 1 mikrofon és egy line-in bemenet fogadja a mikrofon és egyéb karaoke berendezések jeleit. Található rajta még koaxiális S/PDIF sztereo kimenet 24-bit/96 kHz minőségű hang lejátszásához és S/PDIF sztereó bemenet digitális hangrögzítéshez. A Trust 714DX 7.1 Sound Expertet többnyelvű használati útmutatóval, valamint az illesztőprogramokat és egyéb programot tartalmazó CD-ROM-mal forgalmazzák. A hangkártya október közepétől lesz megvásárolható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.