Hirdetés

Kivonhatják a Windowst Dél-Koreából



|

Hirdetés

A bejelentés azután érkezett, hogy a koreai piaci verseny tisztaságát felügyelő szervezet éppen azt vizsgálja, hogy vajon a Windows Messenger és a Media Player beépítése a Windows operációs rendszerbe nem teszi-e igazságtalanul nehézzé a versenytársak érvényesülését. A döntés még az idén várható.

A Microsoft közleményében az áll, hogy amennyiben programrészeket kell eltávolítania vagy át kell terveznie az operációs rendszert a dél-koreai piac igénye szerint, úgy szükségessé válhat a Windows teljes kivonása a piacról, illetve ez hátráltathatja az új változatok bevezetését is.

Mint ismeretes, az Európai Bizottság 2004 márciusában hozott döntése alapján a Microsoftnak egyszer már ki kellett adni operációs rendszerének egy új változatát a beépített Media Player nélkül. Ezek végül Windows XP Home Edition N és Professtional Edition N néven kerültek forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.