Hirdetés

Kockázatos AMD részvényt vásárolni?



|

Hirdetés

Hans Mosemann, a Prudential Securities egyik alkalmazottja azt nyilatkozta a weboldalnak, hogy az AMD-rivális Intel Corp. a közeljövőben nagymennyiségű Northwood Pentium 4-es processzort szállít le, és a társaságnak immár nem szükséges agresszív árversenyt folytatnia az AMD-vel, amely utóbbi cég elmondása szerint elvesztette előnyét. Az elemző mindemellett úgy véli, az AMD modellszámozása értelmetlen, mivel az a felhasználó, aki 2 GHz-es processzort akar vásárolni, Intel chipet választ. Mosemann hozzátette, hogy az AMD részvényesek szerinte jobban tennék, ha eladnák részvényeiket, mivel a társaság "rendkívül kockázatos".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.