Hirdetés

Kódhiba miatt szünetelt a PayPal



|

Hirdetés

com internetes fizetési szolgáltatás négy napig szünetelt egy kódhiba miatt.

A problémák október 8-án merültek fel, amikor a havonkénti kódfrissítő rutin hibája miatt sok eBay felhasználó nem tudott fizetni, vagy elfogadni fizetést az interneten keresztül. Sara Bettencourt, a PayPal szóvivője elmondta, nem lehet felmérni pontosan hány felhasználót is érintett a hiba. A szóvivő szerint a "rendszer a legtöbb felhasználónak megengedte az átutalásokat" miközben a PayPal és az eBay mérnökei napokig 24 órás műszakokban dolgoztak a probláma elhárításán, és nem is adtak ki közleményt vagy információt a kódhiba természetét illetően. A PayPal.com oldalnak körülbelül 50 millió felhasználói fiókja van, amelyek közül mintegy 15.5 millió aktív. A cég szerint a felhasználók számlákkal kapcsolatos és személyes adatai nem szivárogtak ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.