Hirdetés

Könnyebb lesz menekülni a Google hálójából



|

Januárban letölthetővé válik a Gmail tartalma, a Naptár már exportálható.

Hirdetés

Tegnap délután valószínűleg számos – nem feltétlenül csak menekülni kívánó – felhasználója számára okozott kellemes meglepetést a Google, ugyanis a cég bejelentette az adatexportálásra kitalált Takeout szolgáltatásának bővítését.

Hirdetés


Az addig 13 terméket támogató exportáló a leleplezéssel párhuzamosan a Google Naptárral egészült ki, ám sokak számára valószínűleg fontosabb, hogy valamikor januárban a Gmail is bekerül majd a támogatott szolgáltatások repertoárjába. A Naptár adatait iCal, míg a levelezőét MBOX-ként kapják meg az ügyfelek; mindkét formátum széles körben támogatott, a komolyan vehető rivális szolgáltatásokba vagy programokba könnyűszerrel beimportálhatóak.


Az újítások jelentősen egyszerűbbé teszik majd a Google fontos szolgáltatásaiban tárolt adatok helyi biztonsági mentését, továbbá alaposan megkönnyíthetik a rivális szolgáltatásokba átköltözők munkáját.


(Forrás: PC World, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.