Hirdetés

Könnyen helyreállítható lenne a DRAM-ipar helyzete



|

Hirdetés

elnök-vezérigazgatója a napokban úgy nyilatkozott, szerinte a DRAM-ipar könnyen kilábalhatna a jelenlegi válságból, amennyiben a gyártók hajlandóak lennének csökkenteni a termelési mennyiséget. A nagyobb gyártók közül a koreai cégek, így a Samsung és a Hynix (korábban Hyundai), amelyek együtt az iparág 40%-át képviselik, egyelőre nem hajlanak a gyártási ütem mérséklésére, így mindennek megvalósulása a közeljövőben nem várható. Egyes források szerint a két koreai óriáscég a piaci részesedését érzi veszélyben, azért nem hajlandó csökkenteni a legyártott mennyiséget. Szintén megoldást jelentene a kereslet növekedése, amelyre a második félévben reális esély van Appleton szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.