Hirdetés

Konyhai gépekkel együtt olcsóbb a PC World



|

A PlayIT kiállításon ingyenesen átvehetőek lesznek a termékek.

Hirdetés

Látogatóink a napokban értesülhettek a fejleményről, miszerint frissített kínálattal újból elérhető a PC World saját webáruháza. A rendszeresen új termékekkel bővülő kínálatban többek közt 6 és 12 hónapos PC World és GameStar előfizetések is találhatóak.

Hirdetés

Ezek kapcsán érdemes megemlíteni, hogy kombinált csomagok is rendelkezésre állnak: például háztartási eszközökkel együtt is kérhetőek az előfizetések, ilyen esetekben 25-27 százalékos megtakarítás érhető el. Hírünk írásakor három vonatkozó termék volt a kínálatban: a CLATRONIC PM2658 Popcorn készítő, a CLATRONIC PP2914 elektromos party sütő, továbbá a CLATRONIC DM3127 elektromos donut sütő.

A webshopunkban megrendelt termékek alapvetően utánvéttel (Budapesten a szállítási díj 990 forint, Budapesten kívül 1290 forint) vásárolhatóak meg, azonban a napokban beszerzett darabok 2014. április 26-án a PlayIT kiállításon lévő standunknál extra díj nélkül személyesen is kifizethetőek és átvehetőek lesznek. Bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni, fizetésre csak készpénzben van lehetőség.

Végül megemlítendő, hogy ezen csomagok limitált mennyiségben érhetőek el, így a standunknál csak akkor lesznek hirtelen felindulásból megvásárolhatóak, ha a rendeléseknek és előrendeléseknek köszönhetően addigra el nem fogy a készlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.