Hirdetés

Koreai Bitcoin-váltóba invesztálnak a szilícium-völgyi befektetők



|

Dél-Korea legnagyobb Bitcoin-váltója, a Korbit 400 ezer dolláros tőkebefektetést kapott egy amerikai befektetői csoporttól.

Hirdetés

A The Verge riportja szerint a Szilícium-völgyben működő DFJ befektetési társaság 400 ezer dollárt fektetett Dél-Korea legnagyobb, több mint húszezer regisztrált felhasználóval rendelkező Bitcoin-váltójába.

Hirdetés

A Korbit jó befektetésnek tűnik – alig egy év kellett hozzá, hogy nyereségessé váljon. A sikerhez a dél-koreai kormány is hozzájárult, az egyik minisztérium anyagi támogatása tette lehetővé, hogy a cég illetékesei elutazzanak arra az amerikai pitchre, ahol sikerült összekalapozniuk a tőkeinjekciót.

A Bitcoinban egyébként a koreai bankok is látnak fantáziát. A Korbit többek között az ország legnagyobb bankszövetsége által alapítottBanks Foundation for Young Entrepreneurstől is kapott támogatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.